Over Vrienden, Clubleden en Sponsoren

Wordt Vriend van onze stichting
Voor een jaarlijks bedrag van € 50 (of meer) wordt u vriend van de Stichting Vrienden van De Hoog. Met de opbrengsten kunnen we allerlei activiteiten ontwikkelen ter bevordering van onze sporten en steunen we tegelijkertijd de verenigingen die van het centrum De Hoog gebruikmaken.

Download hier het aanmeldingsformulier: Overeenkomst Vrienden De Hoog mei 2022

U kunt het ingevulde formulier afgeven achter de bar of digitaal opsturen naar info@vriendenvandehoog.nl

Wordt lid van de Club van 100
Voor een jaarlijks bedrag van € 100 (of meer) wordt u lid van de Club van 100.
Met de opbrengsten kunnen we allerlei activiteiten ontwikkelen ter bevordering van onze sporten en steunen we tegelijkertijd de verenigingen die van het centrum De Hoog gebruikmaken.
Indien gewenst wordt uw naam vermeld op het bord van de Club van 100 dat in het centrum De Hoog wordt geplaatst. Jaarlijks wordt een gezamenlijke activiteit georganiseerd.

Download hier het aanmeldingsformulier: Overeenkomst Club van 100 mei 2022

U kunt het ingevulde formulier afgeven achter de bar of digitaal opsturen naar info@vriendenvandehoog.nl

Sponsoring door bedrijven
De Stichting Vrienden van De Hoog heeft vier standaard sponsorcontracten ontwikkeld, die naar behoeven kunnen worden aangepast.
1. Een overeenkomst voor een jaarlijkse bijdrage van € 250 ex btw. De naam van de sponsor wordt vermeld op een speciaal bord in centrum De Hoog. De sponsor krijgt de mogelijkheid te adverteren op enkele tv-schermen.
2. Een overeenkomst voor een jaarlijkse bijdrage van € 500 ex btw. Behalve zijn naam op het sponsorbord en de mogelijkheid te adverteren op enkele tv-schermen, krijgt de sponsor één keer per jaar de beschikking over de benedenzaal. De stichting organiseert eenmaal per jaar een activiteit voor sponsors.
3. Een overeenkomst voor een jaarlijkse bijdrage van € 750 ex btw. De naam van de sponsor wordt vermeld op een speciaal bord in centrum De Hoog. Hij mag in overleg voor eigen rekening een reclamebord aan de buitengevel laten ophangen. Tevens wordt zijn naam verbonden aan een te organiseren evenement. De sponsor krijgt de mogelijkheid te adverteren op enkele tv-schermen. Eenmaal per jaar mag hij gebruikmaken van de benedenzaal van De Hoog. De stichting organiseert eenmaal per jaar een activiteit voor sponsors.
4. Een overeenkomst waarbij de sponsor jaarlijks een prijs beschikbaar stelt voor een te organiseren evenement. Hij wordt vermeld op het sponsorbord en krijgt tijdens het evenement de gelegenheid te adverteren op de tv-schermen.

Voor deze sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met de voorzitter van de stichting, Theo Daanen: info@vriendenvandehoog.nl

  • Laatste nieuws

  • _____________________________________

  • Geplande activiteiten

    Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.